top of page

"Happy Ája" jde do světa!


Kdo je "Happy Ája"? No přeci každý, komu jsem pomohla a vrátila úsměv na jeho tvář. Víte, kdo byl první "Happy Ája"? Já osobně. Co jsem prošla, než vznikl ucelený projekt regenerace, rekonvalescence a prevence na podporu vitality, zdraví a krásy? Chcete znát můj příběh?

Tak prosím, zde se můžete začíst:

Několik zánětů močových cest v jednom roce mne dostalo do situace, kdy jsem brala ATB každý den na noc, téměř 7 let. Užívala jsem ATB - záněty nebyly, vysadila jsem ATB - zánět přišel do dvou dnů. Nic nepomáhalo. Na přírodní řešení "zaručenými lidovými radami" lichořeřišnicí, brusinkami, čajemi apod. opravdu zapomeňte, vůbec nic nepomáhalo. Teplé ponožky neustále u sebe a ani v třiceti stupních žádné bosé nohy, včetně nočního spánku :)))) Po tomto prvním kolečku jsem se dostala na imunologii do Prahy. Brala jsem trojkombinaci ATB cca 3 roky. Čtete dobře trojkombinaci po dobu tří let. Ulevilo se velice, ale bylo velmi frustrující, že v krevních testech nebyla žádná změna. Přežila jsem to díky podpůrné suplementaci cca 20 doplňky z USA. Rozhodla jsem se tuto etapu skončit. Nebylo pro mne myslitelné brát ATB do konce života. Další zánět přišel po 7 měsících. Přišlo rozhodnutí zkusit to úplně jinak .... cestou bez chemie.

Začala jsem pravidelně užívat přírodní bioaktivní látky, jako je kolostrum, aloe vera a další jiné produky. Po dvou měsících jsem zjistila, že se cítím úplně jinak. Diskomfort, který byl mou součástí každý den, zmizel. Ustupovaly i další potíže. Cca po půl roce terapie se ozýval k nástupu opět zánět močových cest .... to co jsem si nedokázala představit, se stalo skutečností. Nepříjemné pocity nástupu zánětu odezněly do dvou hodin. Pouze přírodní cestou, pomocí kolostra. Kolostrum se pro mne stalo zázrakem přírody!

Opět dny běžely až se ke mně dostalo "tajemné spojení slov" fyzikálně cévní terapie BEMER s ještě záhadnějším slovem vazomoce :))))). Tato technologie pracuje v oblasti nejjemnějších kapilár, tedy na úrovni periferního systému, kde probíhá látková výměna a kde se odehrávají důležité ozdravné procesy buněk (příjem kyslíku a živin, odvod odpadních látek). BEMER je můj každodenní pomocník. Pomáhá tam, kde klasické metody selhávají. To už jsem se vážně zabývala otázkou změny profese, že začnu sama pracovat v oblasti prevence, regenerace a rekonvalescence. A postupem času přišlo vzdělávání - především rekvalifikace (Instruktor zdravotního cvičení; Masér, regenerační a rekondiční služby) a mnoho kurzů (Naturopatický kurz, Tejpování, Bowenova technika, Raindrop technika, manuální lymfodrenáž,...) nelze vše vyjmenovat. Abych vynikala ve svém oboru je nutné se neustále vzdělávat a stále růst.

Po dvou letech mé potíže odezněly. Během této doby jsem změnila zcela přístup ke stravování i k pitnému režimu - bez vlastní upravené vody si nedokážu představit svůj den....

Co to jsou dva roky cílené a vědomé změny oproti více než deseti letům zápasů s častými záněty? Co se změnilo? Především já sama, ve smyslu, že nemůžu spoléhat na to, co se mi říká a co se běžně předkládá a bere v naší společnosti jako samozřejmost. Ano udělala jsem rozhodnutí a zcela změnila svůj život i profesi. Již několik let pomáhám lidem od bolestí pohybového aparátu, stresu a jiných potíží způsobených špatným životním stylem, úrazy, operacemi, stářím ... nelituji toho, jsem skutečně nadšená a šťastná.

Až někde potkáte "Happy Áju", vzpomeňte si, že má smysl přemýšlet o svém životě i zdraví a začít něco dělat :)))))

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Sledujte mne
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
Vyhledávání
Archiv

 Nature by Andy

 - voňavá cesta ke zdraví
bottom of page