top of page

V tomto roce opravdu naposledy :)

Již potřetí v řadě 6.12.2018, opět v Grandhotelu Zlatý Lev - Informativní přednáška o Bemer terapii. Po dvou úspěšných přednáškách a také pro velký zájem jsme zorganizovali třetí a poslední v tomto roce. Sešlo se nás celkem 36. Upřímně ani jsem v to nedoufala, právě proto, že byla třetí v řadě a vždy zaplněna. Proto jsem byla velmi mile překvapena. Pravda Liberec má 100.000 obyvatel, takže nesmím mít omezené představy ...

Tentokrát se aktivně podílelo více lidí z týmu. Především děkuji děvčatům u prezentace Gabče i Majdě (nesmím opomenout Honzu, který vždy pomohl, když děvčata nestíhala).

Velmi děkuji MUDr. Zuzaně Kofferové za výborně odvedenou lékařskou část přednášky, MUDr. K. Ferjenčíkové za její obohacující konkrétní kazuistiky z praxe. Děkuji všem ostatním členům týmu, že přišli a pozvali své hosty. Bez vás všech bychom nemohli jít touto cestou. Máme kus cesty za sebou, ale ještě větší před sebou a osobně se moc těším, co budoucnost přinese, jaké možnosti se nám otevřou. Bemer je zkrátka dobrá volba :).

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Sledujte mne
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
Vyhledávání
Archiv

 Nature by Andy

 - voňavá cesta ke zdraví
bottom of page